Welcome to MicroSystem!
Proiectarea si implementarea sistemelor informatice; Asistenta tehnica, intretinere si service; Analiza si reproiectarea retelei; Web design; Configurare hardware si software
HOME | CONTACT | Sitemap
MicroSystem a fost infiinţat în 2006, şi are ca principal obiect de activitate proiectarea şi implementarea sistemelor informatice. Facem analiză, design, programare, testare şi asigurăm suport tehnic.

În munca noastră acordăm atenţie deosebită cerinţelor impuse de clienţii noştri, astfel şi prestările noastre se supun acestor dorinţe. Înainte de a începe o lucrare analizăm situaţia prezentă din punct de vedere informatic, sumarizăm toate dorinţele şi cerinţele legate de lucrare, şi numai după acea începem proiectarea sistemului nou. De-a lungul muncii de proiectare suntem în contact permanent cu clientul nostru. Programele proiectate de noi au o perioadă de garanţie în care reparaţile sau modificările sunt gratuite.

Firma noastră acordă o atenţie deosebită clienţilor. Pentru noi este important în primul rând ca să construim şi să menţinem o relaţie de afaceri pe termen lung. Noi încercăm să ne afirmăm prin calitatea muncii noastre şi preţuri reale. Scopul nostru nu este nicidecum realizarea unor profituri mari în termen scurt, din potrivă nouă ne este important ca clentul nostru să fie mulţumit, să ne acorde încredere în legătură cu pregătirea noastră professională şi astfel să putem construi o colaborare pe termen lung.

Norocul nostru este că munca noastră este şi hobby-ul nostru. Ne place să programăm, să creăm lucruri noi, frumoase şi în acelaşi timp profesionale.Încercaţi doar serviciile noastre, şi vă garantăm că nu veţi fi dezamăgiţi!


Data: 10-12-2018
Ora: 04:01:55